MTIC’s direktør fratræder

Direktøren for MTIC, Tenna Korsbek Andreasen har besluttet at fratræde sin stilling i forbindelse med at MTIC forventelig overgår som en del af den nye nationale sundhedsklynge Danish Life Science Cluster. Den nye sundhedsklynge består at nogle af de tidligere regionale sundhedsklynger, samt universiteter og virksomheder i hele landet.

 Tenna har med stor succes ledet MTIC de sidste 4½ år, og har sammen med de dygtige medarbejdere etableret og ledet en række frugtbare samarbejder med bl.a. de fleste midtjyske kommuner, regionale hospitaler, Aarhus Universitet og VIA, samt over 50 virksomheder.

Jeg har haft nogle enormt givtige og lærerige år – og være privilegeret med at have yderst kompetente medarbejdere, der med stor faglighed har arbejdet med at hjælpe virksomheder og sundhedsvæsen til at udvikle nye løsninger til sundhedsområdet. Jeg vil ligeledes takke alle de partnere, der har været med til at støtte MTIC de seneste 12 år – og håber at denne opbakning fortsætter i det nationale regi.” Tenna Korsbek Andreasen, CEO, MTIC

Bestyrelsen og medarbejderne i MTIC takker Tenna for en flot indsats til gavn for udviklingen af sundhedsløsninger i Region Midtjylland og resten af Danmark, altid drevet med stor energi, passion, indsigt, samarbejde og humør.

Tenna har ikke besluttet sig endnu for hvad det næste skridt i karrieren skal være, men vi ønsker hende held og lykke med valget.

 

Med venlig hilsen,

Jørgen Bardenfleth

Bestyrelsesformand, MTIC