Jørgen Bardenfleth ny bestyrelsesformand hos MTIC

Vi er enormt glade for at Jørgen Bardenfleth har takket ja til at blive en del af bestyrelsen for MTIC. Dermed får vi en kapacitet til at sidde som formand, der har en bred erfaring indenfor den kommercielle verden, og stor  viden indenfor partnerskaber mellem private og offentlige aktører. Vi ser frem til samarbejdet, og til at få bragt MTIC ind i et mere nationalt samarbejde i et forenklet erhvervsfremmesystem.

”Jeg glæder mig til arbejdet som formand for MTIC. Jeg ser markedet for ny sundhedsløsninger og produkter i en spændende udvikling, hvor Danmark har noget at byde med. Det gælder både i forhold til bedre behandlingsmuligheder for patienter samt skabelse af flere jobs her. Vi har mange gode samarbejdspartnere i MTIC og gode initiativer, som jeg glæder mig til at lære at kende. – siger Jørgen Bardenfleth, Bestyrelsesformand MTIC, Lyngsoe Systems, Dubex, Symbion m.v.