Bæredygtigt materiale i engangsudstyr

Circular Co-Creation projektet – Bæredygtigt materiale i engangsudstyr – er nu afsluttet med en udformning af en grundpakke med nyt design, styrketest af det nye bæredygtige materiale, tegninger mm. som kan lede til udviklingen af en ny og bedre krykkestok i bæredygtigt materiale.

Teamet har besluttet, at der kræver flere ‘muskler’ i form af branchekendskab og økonomiske midler end det de på nuværende tidspunkt har, og derfor har de valgt at forsøge at videregive deres veldokumenterede idé til en virksomhed, der kan fører det videre, producere og lancere krykkestokke i bæredygtigt materiale.

Hør her hvad parterne har fået ud af samarbejdet:

Projektets hovedfokus var at udvikle, afprøve og optimere en krykkestok i bæredygtigt materiale der opfylder brugerbehov, holdbarhed etc. til de brugsmønstre, fysioterapien på Hospitalsenheden i Horsens anbefaler patienter.

Det erhvervsmæssige mål var at udvikle et afprøvet produktkoncept, som bagefter kunne kommercialiseres af den ene af partnervirksomhederne og samtidig give materialeviden og kommercielle kompetencer i begge virksomheder.

Projektpartnere i “Bæredygtigt materiale i engangsudstyr”

Virksomheder: DancaTech, Natural Diagnostic og en sprøjte-støbnings virksomhed.

Vidensinsititutioner: Hospitalsenheden Horsens, Aarhus Erhvervsakademi og DTI

Læs mere om vores andre samarbejdsprojekter