Billede af Anja Hald

Anja Hald Project Manager

Anja er Cand. Scient. Adm. og har en ph.d. i kompetenceudvikling og jobpositioner på arbejdsmarkedet fra Aalborg Universitet.

Hun kommer senest fra en stilling som forretningsudvikler hos Blue Ocean Robotics og før det som direktør for SOSU Nord. Hun har en lang erfaring med etablering af offentlige/private innovationssamarbejder og projektledelse på tværs af organisationer. Hendes fokus er netop at bygge bro mellem de mennesker, der udvikler teknologien og de mennesker der bruger teknologien – både som slutbruger og dem som implementerer teknologien.

+45 40 24 82 84
Billede af Dagmar Beck

Dagmar Beck Project Manager Circular Co-Creation

+45 22 89 33 93
Billede af Frederik Mølgaard Thaysen

Frederik Mølgaard Thaysen Project Manager Fælles Servicecenter

Frederik er projektleder for Fælles Servicecenter. Han kommer fra en stilling som programleder for indførelse af velfærdsteknologi i Syddjurs Kommune og har derfor stor indsigt i såvel det tekniske som det kommunale felt.
Frederik er uddannet cand scient, suppleret med en uddannelse som Master i IT og Organisation og har undervist i projektledelse på Aarhus Universitet i en årrække. Han har en stor faglig interesse for, hvordan virksomheder får mest mulig forretningsværdi ud deres projekter og for, hvordan IT og velfærdsteknologi bedst spiller sammen med- og kan udvikle forretningen.

+45 20 55 32 78
Billede af Gitta Kjeldsen

Gitta Kjeldsen Project Manager

Gitte er cand. oecon og har en MBA i Innovations- og teknologiledelse fra Aalborg Universitet. Gitte er tidligere Sales Director i TDC Business og medbringer en stor erfaring for udvikling og kommercialisering af kommunikationsløsninger til sundhedssektoren med fokus på telemedicin og hjemmeplejeløsninger.

Gitte har særlig fokus på MTICs samarbejde med kommunerne og Hospitalsenheden Horsens samt de private sundhedsteknologiske virksomheder i den sammenhæng.

+45 21 27 12 95
Billede af John Shin Hansen

John Shin Hansen Student Assistant

John er kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og varetager forskellige kommunikationsmæssige opgaver hos MTIC. Hans baggrund er bred, og han har bl.a. tidligere beskæftiget sig med salg, er uddannet multimediedesigner og selvstændig fotograf.

Arbejdsopgaverne hos MTIC er bl.a. at skrive artikler, diverse grafisk arbejde, samt producere billed- og videomaterialer til MTIC.dk, sociale medier og lignende.

+45 89 93 51 00
Billede af Karen Grønkjær

Karen Grønkjær Project Manager

Karen er bioanalytiker og civilingeniør i bioteknologi. Hun kommer fra en stilling som laboratorieleder på Hospitalsenheden Horsens og har gennem de seneste otte år været ansvarlig for implementering af ny teknologi og nye arbejdsgange. Karen har tidligere arbejdet hos Dako med udvikling og validering af nye diagnostiske produkter. Hun har stor forretningsforståelse, erfaring i strategisk ledelse med innovation i fokus samt implementering af nye teknologier og nye arbejdsgange.

Karen har særligt fokus på MTICs samarbejde med Aarhus klyngen, APPlab og de private sundhedsteknologiske virksomheder i den sammenhæng.

+45 29 27 96 65
Billede af Lisa Kjær Søgaard

Lisa Kjær Søgaard Office Manager

Lisa har en lang baggrund fra forskellige statslige og kommunale virksomheder med hovedfokus på administration, økonomi og IT. Senest kommer Lisa fra en stilling som skolesekretær på Hornslet skole/Syddjurs kommune.

Lisa er ansvarlig for MTICs drift, CRM, intern (data)struktur, afrapporteringer og diverse dokumentation. Hun skal sikre, at den administrative platform understøtter de forskellige typer af projekter MTIC er involveret i.

+45 24 49 50 36
Billede af Mads Fryland Jørgensen

Mads Fryland Jørgensen Student Assistant

Mads er diplomingeniørstuderende på Sundhedsteknologi uddannelsen ved Aarhus Universitet på 6. Semester.

Mads er tilknyttet Fælles Servicecenter, startende som praktikant og forsætter nu arbejdet som studentermedhjælper i projektet, hvor han bl.a. varetager arbejdet med telemedicinsk sårbehandling, samt hjælper til med opstart, rådgivning og evaluering af kommunale og regionale telesundhedsprojekter.

+45 26 79 64 24
Billede af Majbritt Aagaard

Majbritt Aagaard Project Manager

Majbritt er oprindeligt uddannet hospitalslaborant, men har siden 1999 beskæftiget sig med sundheds-IT. Hun kommer fra en stilling hos Logica, Public & Healthcare divisionen. Majbritt har desuden en Master i informations teknologi (MI) med specialisering i sundhedsinformatik.

Majbritt har særligt fokus på MTICs samarbejde med kommunerne og Regionshospitalet Randers samt de og de private sundhedsteknologiske virksomheder i den sammenhæng.

+45 28 12 05 55
Billede af Margit Kristensen

Margit Kristensen Project Manager – det nationale innovationsnetværk MTI

Margit er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Hun har derudover en Master i Informationsteknologi (MI) med specialisering i sundhedsinformatik og kommer senest fra en stilling som vicekontorchef i Region Midtjylland.

Hun har i knap 20 år beskæftiget sig stort set udelukkende med de forskellige aspekter af udvikling af sundheds-it.

Hos MTIC har Margit særligt fokus på MTIC’s to ansvarsområder i det nationale innovationsnetværk MTI, som MTIC er den del af sammen med DTU og Life Science Innovation North Denmark:

At etablere dialogmøder mellem klinikere, forskere og virksomheder
At skabe et fundament for øget brug af 3D teknologier i sundhedssektoren

+45 51 33 66 46
Billede af Mette Herlev

Mette Herlev Communication Manager

Mette har en kommerciel baggrund og kommer fra en stilling som marketingansvarlig i en større salgsorganisation. Hun har en lang erfaring inden for salg, administration, kommunikation- og brandingstrategi, webstrategi samt PR.

Mette står for MTIC.dk, formidling af budskaber, kommunikation og markedsføringsstrategier både internt og eksternt – og for de projekter MTIC arbejder med.

+45 22 30 85 52
Billede af Pernille Cedbak

Pernille Cedbak Student Assistent

Pernille er kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og varetager forskellige kommunikationsrelaterede opgaver for MTIC og Fælles Servicecenter.

+45 20 85 78 35
Billede af Susanne Svendsen

Susanne Svendsen Project Manager

Susanne er uddannet dyrlæge og cand. scient. med.. Susanne har en solid klinisk baggrund samt en bred naturvidenskabelig/teknisk baggrund. Hun har haft egen dyrlæge-praksis både i DK og i UK og før MTIC var hun ansat i Medico-teknisk afdeling i Region Midt.

Koblingen mellem den medicotekniske viden og den klinisk medicinske erfaring gør, at Susanne har en stor viden om projekternes/produkternes tidlige fase, hele det regulatoriske fundament samt opbygning af egenskaber og den kommercielle værdi.

+45 40 26 02 86
Billede af Tenna Korsbæk Andreasen

Tenna Korsbæk Andreasen CEO

Tenna er pr. 1/1 2017 ansat som CEO hos MTIC. Hun har i mange år arbejdet som strategisk udvikler i Regional udvikling i Region Midtjylland.

Hendes primære arbejdsområde har været sundheds- og velfærdsinnovation samt erhvervsudvikling. Hun var bl.a. med til etableringen af MTIC og har været med til at sikre sundhedsinnovation som en strategisk satsning i Region Midtjylland.

+45 29 67 35 63
Billede af Thomas Detlefsen

Thomas Detlefsen Project Manager Fælles Servicecenter

Thomas er uddannet fysioterapeut og har bl.a. suppleret sin kliniske faglighed med sundhedsinnovationsuddannelsen BioMedical Design fra Aarhus Universitet og Inno-X Healthcare.

Han kommer fra en stilling som afdelingsterapeut for innovationsområdet i Terapiafdelingen på Hospitalsenheden Horsens. Han har undervist i innovationsteori og facilitering og arbejdet med sundhedsinnovation i flere år, både internt på hospitalet og i OPI-samarbejder med private virksomheder og start-ups.

Thomas er tilknyttet ”Fælles Servicecenter”.

+45 24 49 00 36