Billede af Dagmar Beck

Dagmar Beck Senior Project Manager Circular Co-Creation

Dagmars uddannelsesmæssige baggrund er en bachelorgrad i medicin, civilingeniør i kemi samt en HD i afsætning. I stort set hele karriereforløbet har omdrejningspunktet været udvikling, test og kommercialisering af medicinsk udstyr og sundheds IT, både i etablerede virksomheder eller i start-ups. Dagmar kommer fra stillinger i bl.a. Coloplast, Vækstfonden, Daintel, Philips samt som selvstændig konsulent.

Dagmars hovedfokus er på Circular Co-Creaction projekter.

+45 22 89 33 93
Billede af Ditte Heebøll Callesen

Ditte Heebøll Callesen Project Manager

Ditte er uddannet civilingeniør (Cand. Polyt) i biomedicinsk teknologi og har en bachelor i sundhedsteknologi.

Hun har arbejdet med telemedicin og ambient assisted living og blandt andet skrevet speciale indenfor telemedicin.

21 42 51 44
Billede af Frederik Mølgaard Thaysen

Frederik Mølgaard Thaysen Senior Project Manager

Frederik er projektleder. Frederik kommer senest fra en stilling som projektleder for afprøvningen af Fælles Servicecenter og før det som programleder for indførelse af velfærdsteknologi i Syddjurs Kommune Han har både stor teknisk forståelse, indsigt i det kommunale felt og med samarbejde på tværs af virksomheder og organisationer.

Frederik er uddannet cand scient, suppleret med en uddannelse som Master i IT og Organisation og har undervist i projektledelse på Aarhus Universitet. Han har en stor faglig interesse for, hvordan projekter skaber mest mulig forretningsværdi og for, hvordan IT og velfærdsteknologi bedst spiller sammen med- og kan udvikle forretningen.

+45 20 55 32 78
Billede af Gitte Kjeldsen

Gitte Kjeldsen Senior Project Manager

Gitte er cand. oecon og har en MBA i Innovations- og teknologiledelse fra Aalborg Universitet. Gitte er tidligere Sales Director i TDC Business og medbringer en stor erfaring for udvikling og kommercialisering af kommunikationsløsninger til sundhedssektoren med fokus på telemedicin og hjemmeplejeløsninger.

Gitte har særlig fokus på MTICs samarbejde med kommunerne og Hospitalsenheden Horsens samt de private sundhedsteknologiske virksomheder i den sammenhæng.

+45 21 27 12 95
Billede af Lisa Kjær Søgaard

Lisa Kjær Søgaard Office Manager

Lisa har en lang baggrund fra forskellige statslige og kommunale virksomheder med hovedfokus på administration, økonomi og IT. Senest kommer Lisa fra en stilling som skolesekretær på Hornslet skole/Syddjurs kommune.

Lisa er ansvarlig for MTICs drift, CRM, intern (data)struktur, afrapporteringer og diverse dokumentation. Hun skal sikre, at den administrative platform understøtter de forskellige typer af projekter MTIC er involveret i.

+45 24 49 50 36
Billede af Majbritt Aagaard

Majbritt Aagaard Senior Project Manager

Majbritt er oprindeligt uddannet hospitalslaborant, men har siden 1999 beskæftiget sig med sundheds-IT. Hun kommer fra en stilling hos Logica, Public & Healthcare divisionen. Majbritt har desuden en Master i informations teknologi (MI) med specialisering i sundhedsinformatik.

Majbritt har særligt fokus på MTICs samarbejde med kommunerne og hospitalerne samt de private sundhedsteknologiske virksomheder i den sammenhæng.

+45 28 12 05 55
Billede af Margit Kristensen

Margit Kristensen Senior Project Manager – det nationale innovationsnetværk DHT

Margit er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Hun har derudover en Master i Informationsteknologi (MI) med specialisering i sundhedsinformatik og kommer senest fra en stilling som vicekontorchef i Region Midtjylland.

Hun har i knap 20 år beskæftiget sig stort set udelukkende med de forskellige aspekter af udvikling af sundheds-it.

Hos MTIC har Margit særligt fokus på MTIC’s aktiviteter ind i de nationale som MTIC er en del af.

At etablere dialogmøder mellem klinikere, forskere og virksomheder
At skabe et fundament for øget brug af 3D teknologier i sundhedssektoren

+45 51 33 66 46
Billede af Mette Herlev

Mette Herlev Communication Manager

Mette har en kommerciel baggrund og kommer bl.a. fra en stilling som marketingansvarlig i en større salgsorganisation. Hun har en lang erfaring inden for administration, kommerciel og strategisk kommunikation, branding- og webstrategi. Hun har en Diplom i kommunikation fra Danmarks medie- og journalisthøjskole.
Mette står for MTIC’s kommunikation og markedsføringsstrategier både internt og eksternt – og for de projekter MTIC arbejder med.

+45 22 30 85 52
Billede af Susanne Svendsen

Susanne Svendsen Senior Project Manager

Susanne er uddannet dyrlæge og cand. scient. med.. Susanne har en solid klinisk baggrund samt en bred naturvidenskabelig/teknisk baggrund. Hun har haft egen dyrlæge-praksis både i DK og i UK og før MTIC var hun ansat i Medico-teknisk afdeling i Region Midt.

Koblingen mellem den medicotekniske viden og den klinisk medicinske erfaring gør, at Susanne har en stor viden om projekternes/produkternes tidlige fase, hele det regulatoriske fundament samt opbygning af egenskaber og den kommercielle værdi.

+45 40 26 02 86
Billede af Thomas Holdgård Jensen

Thomas Holdgård Jensen Project Manager

Thomas er uddannet Cand.Merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i innovation og marketing.

Han har erfaring i arbejdet med innovation- og forretningsudvikling, senest som projektleder hos start-up firmaet Pond Biomaterials, hvor han har været med til at facilitere teknologiudviklingen og efterfølgende kommercialisering. En væsentlig del af hans arbejdsområde har været at bygge bro på tværs af enten organisationer eller afdelinger, oftest i projekter med involvering af universiteter eller andre videnspartnere.

60 16 86 73
Billede af Tenna Korsbek Andreasen

Tenna Korsbek Andreasen CEO

Tenna har i mange år arbejdet som strategisk udvikler og faglig ansvarlig i Regional udvikling i Region Midtjylland. Hendes primære arbejdsområde har været sundhedsinnovation samt erhvervsudvikling. Hun var bl.a. med til etableringen af MTIC og har været med til at sikre sundhedsinnovation som en strategisk satsning i Region Midtjylland. Tenna har en magistergrad fra Aarhus Universitet, og en Master i Ledelse og Innovation fra AU/CBS.

+45 29 67 35 63