En kompetent, oplagt og spændende Bill Joos

Seminaret med Bill Joos gav deltagerne en praktisk, meget brugbar ”hands on”-viden med hjem. De gik hjem med nye redskaber til en kort, skarp og præcis formulering af deres forretningsgrundlag, og bedre rustet til at kunne gennemføre en målrettet og ”prof” præsentation af deres virksomhed overfor fremtidige vigtige partnere.

Bill fremstod, som forventet, yderst kompetent og erfaren indenfor området, og formåede at gøre en lang, intensiv dag underholdende, interaktiv og lærerig.

“Bill Joos’ ry som pitching master er fuldt fortjent. Der er ganske enkelt garanti for at hans råd og vejledning giver din pitch et grundigt løft – uanset hvor trænet du i forvejen måtte være i denne kunstart. Min pitch, dagen efter, sikrede mig en finaleplads i European Venture Contest i Berlin”. Brian Sandholdt, Co-founder – Sekoia

“Det var et helt igennem et fantastisk arrangement med Bill Joos. Jeg blev meget inspireret – og fik fastlagt en række meget konkrete ‘next steps’ for fremtiden.

Jeg har allerede brugt materialet meget aktivt den seneste uge – dels i min egen forretningsplan, som entreprenur og idemand bag Copeit (der hjælper mennesker med håndtering af angst i hverdagen) og dels i en innovations-kampagne jeg kører i Danske Bank. Med stor succes :-)”. Peter Bering, Senior Strategy Consultant,  Enterprise Architecture and Strategy Group IT – Danske Bank