D. 16 Januar – Sunhedsteknologi 2020 – Engineering life care

Flere hundrede medlemmer af Ingeniørforeningen, medlemmer af 5 fagtekniske selskaber og IDAs regioner har bidraget med input til, hvad IDA mener om sundhedsteknologi og hvor Danmark skal være i 2020. Der har været holdt en række arrangementer og arbejdsmøder. Som supplement er der lavet adskillige analyser af ingeniørenes holdninger og meget mere. Arbejdet har koncentreret sig omkring tre hoveddagsordener: de nye supersygehuse, sundheds- og velfærdsteknologi, og der er blevet diskuteret alt fra robotter over eksportmuligheder til mursten og IT.

16. januar præsenteres det store arbejde på en konference i Ingeniørhuset i København. Anbefalingerne lægges frem og visionen præsenteres. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til en dag med oplæg i verdensklasse, prisuddelinger og præsentation af ingeniørernes vision: Sundhedsteknologi 2020 – Engineering Life Care.

Program Hvornår: Mandag den 16. januar 9.30 – 16.30 Hvor Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Tilmelding – deltagelse koster 395 kr. studerende halv pris.

Tilmelding til konferencen kan ske til IDAs Mødetilmelding på telefon 33 18 48 18, påvelfaerdsteknologi@ida.dk eller via mødetelmeldingen har på siden, arr.nr. 124926.

Frist for tilmelding er 12. januar 2012. Husk: Ved tilmelding via e-mail at oplyse: titel, navn, ansættelsessted, tlf., fakturaadresse og EAN nr. ved offentligt ansættelsessted.