Uderehabilitering i verdens første SPARK-park

Uderehabilitering

MTIC er sammen med MarselisborgCentret lige nu i gang med at se på, hvordan man i SPARK parken kan anvende velfærdsteknologi til at understøtte uderehabiliteringen for borgerne. Både når de kommer i centret i forbindelse med aftalt træning sammen med personalet eller hvis borgeren ønsker yderligere træning mellem aftalerne.

En park der forener

SPARK parken ved MarselisborgCentret i Aarhus bliver verdens første park, der forener sundhed, park, aktiviteter, rehabilitering og klimatilpasning, deraf navnet SPARK.

Sammen har MarselisborgCentret, Aarhus Kommune, Region Midtjylland, Aarhus Vand, Realdania og A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal afsat 45 mio. kr. til SPARK projektet.

En ny vej og nye stier kommer til at forbinde MarselisborgCentret med parken, der skal inspirere og motivere til aktiviteter, bevægelse og naturoplevelser for alle brugere. Parken bliver anlagt på en måde, så alle børn og voksne, uanset funktionsniveau kan færdes i og nyde oplevelser i parken.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med uderehabilitering, så kontakt Dagmar Beck db@mtic.dk eller Susanne Svendsen ss@mtic.dk

(Billede venligst udlånt af Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue).

Læs om de øvrige innovationssamarbejder