CrowdsWhoCare

– en crowdfunding- og crowdsourcingplatform.

CrowdsWhoCare leverer en online markedsplads, hvor innovative projekter kan søge støtte i form af kompetencer og/eller finansielle midler fra hospitaler, kommuner, virksomheder, privatpersoner og andre organisationer. Fælles for projekterne er, at de handler om behov indenfor sundheds- og plejesektoren, og at de befinder sig tidligt i innovationsprocessen.

Behovsdrevet innovation

CrowdsWhoCare tager udgangspunkt i, at behovsdrevet innovation i sundheds- og plejesektoren skal have fokus på at validere behov, før man begynder at udvikle løsninger. Ved at fastholde fokus på behovet er hypotesen, at man når frem til produkter, processer, arbejdsgange og løsninger, som skaber langt større værdi for brugerne.

Formålet med CrowdsWhoCare er derfor, at muliggøre en øget investering i denne tidlige innovation der på sigt kan gavne borgere, sundheds- og plejesektoren og samfundet.

CrowdsWhoCare er en non-profit platform, og der skal ikke tjenes penge på projekterne, som formidles via platformen, platformen er støttet af Region Midt og skabt og drevet af MTIC og INNO-X.

Læs mere på www.crowdswhocare.com

Læs mere om vores andre samarbejdsprojekter