CareWare præsentationsdag den 2. november kl. 8.30 – 11.40

Så er der mulighed for at tilmelde sig den næste præsentationsdag på Careware, hvor der vil blive præsenteret for 4 forskellige velfærdsteknologier, der sætter fokus på ligeværdighed og tilgængelighed for personer med psykisk funktionsnedsættelse.

Program: 

TEMA:  RETHINK tilgængelighed, Psykisk tilgængelighed

Læs mere om de enkelte teknologier ved at klikke på produktnavnet.

08.30-09.10:  Genlyd – Hvad nu, hvis det var borgerne selv og de frivillige, der var den primære forebyggende indsats? v/ Mia Saskia Olesen, udviklingskonsulent, MSO, Aarhus Kommune.

09.20-10.00: Virtual Reality Terapi – en ny tilgang til behandling af depression. Sammen med Psykiatrien i Viborg arbejder Level Rewind på ny behandling af angst og depression.

Se en reportage fra TV-Midtvest (nyt vindue)  v/ Fabio Cujino, Lewel Rewind.

10.10-10.50: Frameo  – App og billedramme, hvor pårørende eller venner kan uploade billeder direkte til billedrammen, kræver ikke at brugeren af billedrammen har it-kundskaber) v/ Emilie Christiansen, Frameo.

11.00-11.40: Orihime  – Japansk telepræsens-avatar, som fungerer som stedfortræder for én, der ikke kan være et sted selv v/ Anna Katarina Voss, kommunikationskonsulent, Teknologi i Praksis

Tilmelding, pris og praktisk info:

Tilmeld dig via linket herunder senest tirsdag 31. oktober! Deltagelsen er gratis og vi byder på kaffe og en bolle

https://www.conferencemanager.dk/PraesdagNov17/tilmelding.html

Se mere om præsentationsdage i 2017 her: http://www.carewareweb.dk/da/Praesentationsdage.aspx

Sted: DokkX på niveau 2.2 i DOKK1. Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C