Besøg af FDA eksperter fra Minneapolis

Det amerikanske marked er ikke let at komme ind på. Markedet rummer mange regler, som man skal forholde sig til, hvis man ønsker succes “over there”. Dette blev belyst til et FDA seminar, der blev taget fat i til FDA seminaret, der blev afholdt hos MTIC.

Der var rift om pladserne, da mere end 20 virksomheder var blandt deltagerne til dagens FDA seminar. Deltagerne fik rig mulighed for at netværke og få svar på konkrete spørgsmål fra tre oplægsholdere fra Minneapolis, Minnesota. På FDA seminaret kunne deltagerne blive klogere på, hvad det kræver af værktøjer, hvis man ønsker succes på det amerikanske marked.

Ny kunde på nyt marked

Tine Winther Lundgren, administrerende direktør i Lasal, deltog i FDA seminaret, da de i Lasal har fået opkøbt et nyt produkt af en canadisk kunde, der ikke tidligere har haft erfaring med reimbursement på det amerikanske og canadiske marked.
”Jeg er her for at finde ud af, hvordan kan jeg hjælpe vores nye kunde. Hvad er det, jeg skal have styr på? Hvem er det, der skal gøre hvad? Det er spørgsmål man står med, når man som virksomhed mangler erfaring med reimbursement i USA og Canada,” fortæller Tine.

Udover de tre oplæg, var der også mulighed for de deltagende virksomheder at få svar på konkrete spørgsmål omkring det amerikanske marked ved 1:1 samtaler med oplægsholderne, Mary Beth Henderson, Ph.D., MBA, VP of Regulatory Affairs and QS, RCRI, Marcus Mianulli, Principal and CEO, Gnarus Medical Consulting og Frank Jaskulke, Vice President of Member Services, The Medical Alley Association.