Viden og netværk

Torsdag d. 7. Juli kl. 15:00

Som iværksætter eller etableret virksomhed er det vigtigt at søge inspiration, få opbygget kompetencerne, hente ny viden og skabe netværk.

 

Det har du mulighed for på vores MTIC Masterclasses, hvor vi inviterer erfarne fagfolk og både nationale og internationale eksperter ind til at dele ud af deres viden og erfaringer.

 

Ud over det faglige sørger vi altid for, at der er tid til networking, så du har muligheden for at dele din viden og kompetencer med andre i det netværk, som vi ved, er så centralt for det at udvikle nye innovative produkter og løsninger.

 

Mød op – deltagelse på MTIC Masterclasses er altid gratis.

 

 

MTIC Masterclasses

Vi har ikke lige p.t. nogle MTIC Masterclasses i kalenderen.


  • * De markerede felter er påkrævet
    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen. Jeg accepterer desuden, at der ved MTIC's arrangementer kan blive taget billeder til brug for markedsføring.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.