Skab værdi med en ErhvervsPhD

Fredag d. 14. September kl. 12:30 til kl. 15:00 - MTIC, Tueager 1, 8200 Aarhus N

Hos MTIC oplever vi ofte, hvordan en ErhvervsPhD kan være den rette måde at få målt og evalueret komplekse indsatser på.

Er du i tvivl om, hvad I som kommune kan skabe af værdi med en ErhvervsPhD, så kom og hør om erfaringerne fra bl.a. Københavns Kommune,  to ErhvervsPhD’er og Aarhus Universitet.

Mød Stine Øien Dandanell Garn fra Center for Diabetes i Københavns Kommune. Hun arbejder med evaluering af implementering og effekt af tre indsatser målrettet socialt sårbare borgere med type 2 diabetes. Hør om hvordan hendes viden sættes i spil, og skaber værdi for kommunen under hele PhD-forløbet – samt hvilket setup det kræver.

Mød også Karsten Storgaard Bjerre, der med sit ErhvervsPhD-projekt skal arbejde med sociale investeringer på børneområdet i danske kommuner. Projektet skal bl.a. kvalificere kommunernes grundlag for at investere i sociale indsatser, der først giver økonomisk gevinst flere år frem i tiden – og måske på et andet område end hvor investeringen kommer fra.

Program

Kl. 12.30 – 12.45    Velkommen ved Susanne Svendsen, MTIC
Kl. 12.45 – 13.30    Stine Øien Dandanell Garn
Kl. 13.30 – 14.15     Karsten Storgaard Bjerre
Kl. 14.15 – 14.45     Lise Wogensen, Aarhus Universitet
Kl. 14.45 – 15.00    Spørgsmål og afrunding

Arrangementet er hovedsageligt målrettet kommunerne. Har du brug for at høre om det alligevel kunne være relevant for dig, så kontakt Susanne Svendsen på ss@mtic.dk

 

 

Tilmeld arrangement

  • * De markerede felter er påkrævet
    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen. Jeg accepterer desuden, at der ved MTIC's arrangementer kan blive taget billeder til brug for markedsføring.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.