Præsentation af “Demenskammeraten”

Tirsdag d. 4. Juni kl. 14:00 til kl. 17:00 - MTIC, Tueager 1, 8200 Aarhus N

Vi vil rigtig gerne invitere dig til den afsluttende præsentation af Circular Co-Creation projektet “Demenskammeraten” – et digitalt støttesystem til brug i plejen af mennesker med en demenssygdom.

Systemet er udviklet af InCare Systems A/S i et tæt samarbejde med Plejecenter Fuglsanggården i Norddjurs Kommune. Det offentlige/private samarbejde og det udviklede produkt har baggrund i behovet for et arbejdsredskab, der kunne bidrage til en struktur i plejen, understøtte videndelingen blandt personalet og skabe forbedret pleje og omsorg af mennesker med demens.

Præsentationen er især interessant for dig  – uanset om du er plejepersonale, velfærdsteknologi-konsulent eller en del af ledesen – der ude i din kommune beskæftiger dig med plejen af mennesker med demens.

Søren Møller fra InCare Systems A/S kommer og præsenterer selve produktet “Demenskammeraten”. Han fortæller om udviklingsarbejdet og selve samarbejdet, set fra en virksomheds perspektiv. Og sammen med Helle Thomsen fra Plejecenter Fuglsanggården uddyber han baggrunden for de funktionaliteter, der er lagt vægt på og implementeret i systemet.

Helle uddyber bagefter de konkrete behov, som de oplevede på Fuglsanggården og deler de erfaringer, der allerede er høstet ved brugen af Demenskammeraten.

VIA University College, der har været en videnspartner i udviklingssamarbejdet er også inviteret. Herfra kommer Anders Møller Jensen, Ph.d. studerende fra VIA Aldring & Demens, og fortæller om den afsluttende evaluering af Demenskammeraten. Hvad har systemet bidraget med af forbedringer og hvilken forskel er der skabt for medarbejdere og borgere?

Program
14.00 – 14.15  Velkommen v/ Susanne Svendsen, MTIC
14.15 – 15.00  Præsentation af Demenskammeraten v/Søren Møller InCare Systems A/S
15.00 – 15.45  Behov og erfaringer v/Helle Thomsen, Plejecenterleder Fuglsanggården
15.45 – 16.15  Pause
16.15 – 16.55  Evaluering og erfaringer v/Anders Møller Jensen, VIA Aldring & Demens
16.55 – 17.00  Afrunding