MTIC Masterclass “Strategi… også når du produktudvikler”

Torsdag d. 24. Maj kl. 15:00 til kl. 17:30 - MTIC, Tueager 1, 8200 Aarhus N

Bygger din virksomheds produktudviklingstrategi på forståelsen af brugernes behov? Kender du UX-værktøjerne, der kan understøtte din produktudvikling, så den følger det spor, som netop jeres marked kræver – og som skaber den største værdi for både jeres kunder og jeres forretning?

Kom og hør hvordan kommuner og virksomheder i èt af MTIC’s store tværsektorielle innovationsprojekter har arbejdet fokuseret med strategiske værktøjer med henblik på videreudvikling af 2. generation af deres produkter. Med det særlige fokus at højne implementeringsgraden af produkterne ude hos kommunerne samt skabe den størst mulige forretningsmæssige værdi for virksomhederne.

Vi har inviteret CEO Rune Nørager fra designpsykologi til at præsentere de strategiske udviklingsværktøjer vi har arbejdet med i innovationsprojektet. Med værktøjerne får du mulighed for at identificere din virksomheds produktstrategiske markedsproduktprofil og dermed hvilke områder, der bør undersøges og prioriteres i videreudviklingen.  Desuden kommer virksomhederne LiftUp og Dosesystems, der begge har høstet erfaringer og læringer til deres fremtidige produktudvikling.

Bagefter vil du være klogere på nøgleord som: Kerneteknologier, kernefeatures, brugerfeatures, usability typer, on-boarding teknologier, måling og dokumentation af UX-værdi, “p-værdier og værdien af p”, samt servicedesign-strategier.

Program

 15.00 – 15.05     Kort velkomst og introduktion v. Majbritt Aagaard

15.05 –  15.45     Strategisk udviklingsværktøj v. Rune Nørager, Designpsykologi

15.45 – 16.15     30 minutters pause/netværk

16.15 – 16.30     Erfaringer og læring v. Casper Craggs, DoseSystems

16.30  – 16.45     Erfaringer og læring v. Flemming Eriksen, LiftUp

16.45 – 17.00     Perspektiverne og mulighederne, med afsæt i virksomhedernes erfaringer v/Rune Nørager, Designpsykologi

17.00 – 17.30      Netværk