MTIC Masterclass: Robotter i en klinisk hverdag

Torsdag d. 11. December kl. 15:00

Kom og bliv inspireret og få sat tankerne i gang  – omkring de uanede muligheder der ligger i robotteknologien ”Telepresence”.

Vi har inviteret Blue Ocean Robotics til at komme og fortælle om brug af telepresence robotter i sundhedsvæsnet – og til at give os et indblik i de mange muligheder, der findes.

Hvordan adskiller telepresence sig fra f.eks. videokonference, skype etc.? Hvordan kan man bruge det i hverdagen f.eks. ved stuegang, observationer, tilsynsopgaver, undervisning af indlagte børn? Hvad er på vej? Hvordan kan man, ved at benytte teknologien, reducere omkostningerne, effektivisere arbejdsgangene og samtidig opretholde serviceniveauet uden at miste ”behandler-kontakten”.

Vi ”kobler” op til Søren Aggestrup, Lægelig Direktør, Direktionen Sygehus Sønderjylland, der til daglig bruger telepresence bl.a. på urologisk afdeling. Hvad har været det sværeste, hvilke gevinster har der været, og hvilke anbefalinger kan han give?

Derudover vil der være erfaringer fra Solbjerg Plejecenter samt generelle internationale erfaringer ved brug af telepresence – og ikke mindst alt det praktiske: Hvad med data, billedkvalitet og mobilitet? Og hvad koster det?

Program:

15.00 – 15.05 Velkommen ved Maibritt Aagaard & Klaus Veng

15.05 – 16.00 Blue Ocean Robotics

16.00 – 16.20 Networking

16.20 – 17.00 Blue Ocean Robotics

17.00 – 17.30 Networking

 

Tilmelding: Senest mandag den 8. december 2014