MTIC Masterclass – Reimbursement

Tirsdag d. 26. November kl. 15:00

Det er emnet for denne MTIC Masterclass, som er den 3. i rækken af vores “Get Your International Business Case Right” masterclasses.

Det er en række af masterclasses, hvor eksperter går i dybden med de udfordringer, som sundhedsteknologiske virksomheder ofte står overfor ved mødet med nye markeder.

Hvad betyder Reimbursement, og hvorfor er det så vigtigt?

Hvordan beviser du, hvilken værdi (f.eks. på økonomi, kvalitet eller effektivisering) dit produkt har for hospitalerne og sundhedsvæsenet på det internationale marked ? Det er helt afgørende for, hvordan du kommer på markedet og opnår betaling for dit produkt, altså ”hvordan du opnår reimbursement”.

Vi har inviteret Stephan Heumann, Founder af Solve2Access i Holland, som er specialiserede i at kigge på sammenhængende mellem ”Evidence, Reimbursement, Market and Value” for medico-produkter. Kender man disse sammenhænge kan man langt bedre accelerere et produkts adgang til hospitalerne og sundhedsvæsenet. Solve2Access er i Danmark tilknyttet Qmed Consulting.

Stephan er specialist i reimbursement forhold. Han har lang erfaring fra det internationale hospitalsvæsen, hvor han har arbejdet med hospitalernes økonomiske incitamentstrukturer samt 10 års kommerciel erfaring fra medicoindustrien.

Stephan vil skabe generel forståelse af hvad reimbursement er, og hvorfor det er så vigtigt at kende sit produkts muligheder for at opnå reimbursement. Han vil se på, hvordan man finder ud af om der allerede er eksisterende reimbursementkoder for et lignende produkt, hvordan reimbursementstrukturen kan påvirke Go-to-Market strategien og ikke mindst give en række konkrete eksempler på, hvordan man samler den information, som er nødvendig for at opnå reimbursement.

 

Program:

15.00 – 15.05 Velkommen ved Susanne Svendsen

15.05 – 15.45 Stephan Heumann

15.45 – 16.15 Networking

16.15 – 17.00 Stephan Heumann

17.00 – 17.30 Networking

 

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 15.00 – 17.30

Sted: MTIC, Tueager 1, 8200  Aarhus N

Tilmelding: Senest fredag den 22. november 2013

 

Den sidste MTIC Masterclass i rækken vil handle om sundhedsøkonomi og blive afholdt i januar 2014.