MTIC Masterclass “Hvorfor gennemføre kliniske studier ?”

Mandag d. 10. November kl. 15:00

Kom og hør to lokale iværksættere, Peter S. Kenney, Rhinix og Niels Katballe, Pleuratech – fortælle hver deres virksomheds historie.

De har gjort det, mange gerne vil, men som er både svært, dyrt og indebærer en masse hårdt arbejde. De har formået at bringe en spæd idé godt på vej hen imod et salgbart medico-produkt, med internationalt markedspotentiale.

Peter S. Kenney, som læser medicin, står bag udviklingen af Rhinix, et innovativt næsefilter til pollenallergikere. Thoraxkirurg Niels Katballe har sammen med   partneren Peter Heydorn, som er maskiningeniør, udviklet operationsredskabet KatGuide, som gør anlæggelse af lungehuledræn nemmere.

MTIC har fulgt de to iværksættere siden projekternes start – og ved, at det de har at fortælle om deres ”rejse” – på godt og ondt, – kan være rigtig interessant og lærerigt for andre      virksomheder og iværksættere, der arbejder på at bringe et nyt medico-produkt til marked.

Peter og Niels vil specielt fokusere på resultaterne af de kliniske afprøvninger, de begge har gennemført, men også komme ind på andre udfordringer og læringer fra udviklingsforløbet, f.eks. omkring patentering, forretningsplan, funding, produktudvikling, regulatoriske forhold og eventuelle kompetenceudfordringer.

Kom og hør noget om:

Hvad koster en klinisk afprøvning af et produkt? Hvordan griber man det an? Hvad kan man rende ind i af udfordringer ? Kan det overhovedet betale sig ? Og har en klinisk afprøvning nogen betydning for projektets fremtidige bundlinje ?

Program:

15.00 – 15.05 Velkommen ved Bettina Balslev Sørensen

15.05 – 15.45 Rhinix / Peter S. Kenney

15.45 – 16.15 Networking

16.15 – 17.00 Pleuratech / Niels Katballe

17.00 – 17.30 Networking