MTIC MASTERCLASS – HENT VIDEN OG RESSOURCER TIL DIN VIRKSOMHED

Onsdag d. 6. Juli kl. 14:30

Rigtig mange virksomheder, der udvikler produkter og løsninger til sundhedsvæsenet, benytter sig af et samarbejde med VIA og deres studerende. VIA vil dog rigtig gerne have endnu flere virksomheder (både store og små) til at udnytte det kæmpe potentiale, der ligger i de forskellige samarbejder – både for virksomhederne og for de involverede studerende.

Derfor inviterer MTIC, sammen med VIA, til en eftermiddag med fokus på de muligheder der     findes – set ud fra virksomhedernes perspektiv. Vi har inviteret Pressalit og Foodsolutions til at komme og fortælle om deres erfaringer: Hvorfor valgte de samarbejdet? Hvilke forventninger var der? Og hvad er der kommet ud af samarbejdet?

Derudover vil VIA fortælle om de helt konkrete muligheder og fordele, der findes for jer som virksomhed – uanset virksomhedens størrelse.

Program

Kl. 14.30 – 14.40: Velkomst v/ Bettina Balslev Sørensen (MTIC)

Kl. 14.40 – 14.55: Præsentation af VIA og samarbejdsmuligheder

Kl. 14.55 – 15.10: Præsentation af VIA’s sundhedsfaglige forsknings- og udviklingscentre

Kl. 15.10 – 15.30: Viden der beriger produktionen v/Morten Juul Dolberg, Pressalit

Kl. 15.30 – 15.40: Pause

Kl. 15.40 – 16.00: En studerende til låns v/Kristian Lauridsen, Foodsolutions

Kl. 16.00 – 16.10: Challenges i VIA’s studentervæksthuse

Kl. 16.10 – 16.20: Q&A

Kl. 16.20 – 16.50: Rundvisning i VIA’s simulationslaboratorier

Kl. 16.50 – 17.15: Networking – mød en VIA-medarbejder

 

Denne MasterClass er bl.a. arrangeret i samarbejde med Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, MedTech Innovation og VIA University College.


  • * De markerede felter er påkrævet
    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen. Jeg accepterer desuden, at der ved MTIC's arrangementer kan blive taget billeder til brug for markedsføring.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.