MTIC Masterclass “Fra iværksætter til Corporate – og tilbage igen”

Onsdag d. 14. September kl. 15:00

Tom Olesen, CTO Philips Emerging Businesses er dansk diagnostiks grand old man. Tom startede virksomheden Unisensor tilbage i 1997 og solgte den i 2014 videre til Phillips. Siden har Tom stået i spidsen for Phillips Emerging Business unit, men har nu valgt igen at vende tilbage til livet som iværksætter –  det er der han har det bedst, og der hvor han virkelig kan flytte og skabe noget.

Han har en erfaring fra teknologi- og produktudvikling som ganske få i Danmark har. Ikke mindst i at få sammenhængen mellem det kommercielle og det forskningsmæssige til at fungere. Så der rent faktisk tjenes penge på det.

Tom tager os med på sin erfaringsrejse: Han vil gå i dybden med teknologiudvikling, men ligeså meget med hvordan man finansierer sine (medicinske) produkter og bagefter sikrer implementering.

Han vil komme omkring ”Open innovation” – hvad betyder det egentlig, og hvordan fungerer det i små og store organisationer. Og med sine egne erfaringer netop fra den lille og den store organisation, give svar på ”hvilken én er bedst til hvad”, og hvornår og hvorfor skal man skifte gear og tempo i de to typer af organisationer.

 

Program

Kl. 15.00 – 15.05:  Velkomst v/ Trine Winterø

Kl. 15.05 – 15.45:  Fra lille til stor organisation – og tilbage igen

Kl. 15.45 – 16.15:  Networking

Kl. 16.15 – 17.00:  Open Innovation, finansiering og implementering

Kl. 17.00 – 17.30:  Networking