MTIC Masterclass – Et godt produkt – skal designes rigtigt

Tirsdag d. 29. November kl. 15:00

Two young boys are ready to dive into the brain of your business. Analyze that.

En MTIC Masterclass om designkrydsfeltet mellem software, fysiske produkter, rum og interaktionsdesign med plads til både kritik og innovation.

Vi har inviteret Peter Gall Krogh, professor i Design på Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet til     at komme og sætte fokus på det udbredte begreb ”design”, der bruges i relation til alt lige fra elektriske kredsløb over borgerinddragelse, designmøbler til designerdrugs og –hjerter.

Han vil diskutere design og især brugen heraf på sundhedsområdet, set ud fra et oplevelsesperspektiv, hvor borgernærhed, arbejdskvalitet og innovation går hånd i hånd. Og bl.a. diskutere om design thinking er mere end et trendy begreb? Om design er det samme som innovation? Og hvad betyder det at ”noget” har været genstand for en designproces? Og man kan forske igennem design?

Kom også og hør Daniel Blak, (CEO Timedico) som for nylig har gennemført en designproces, fortælle om den forretningsmæssige værdi af samarbejdet med et designbureau – i forhold til udviklingen af både det fysiske design og brugerfladen af deres blodprøvestander.

Program

Kl. 15.00 – 15.05:       Velkomst v/ Maibritt Aagaard

Kl. 15.05 – 15.25:       Daniel Blak, CEO Timedico

Kl. 15.25 – 15.45:       Designkrydsfeltet mellem software, fysiske produkter, rum og interaktionsdesign v/Peter Gall Krogh

Kl. 15.45 – 16.15:       Networking

Kl. 16.15 – 17.00:       Designkrydsfeltet mellem software, fysiske produkter, rum og interaktionsdesign v/Peter Gall Krogh

Kl. 17.00 – 17.30:       Networking

Tilmeld arrangement

  • * De markerede felter er påkrævet
    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen. Jeg accepterer desuden, at der ved MTIC's arrangementer kan blive taget billeder til brug for markedsføring.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.