MTIC Masterclass – Er blockchain mere end bitcoin og smarte kontrakter?

Tirsdag d. 10. Oktober kl. 15:00 - MTIC, Tueager 1, 8200 Aarhus N

Blockchain konceptet blev udviklet i 2008 og har eksisteret som teknologi i siden 2009. Det er den underliggende teknologi bag kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

I de seneste år er blockchain teknologien blevet hypet og udråbt til at være løsningen på alverdens udfordringer, men er det egentlig mere end blot virtuelle penge og smarte kontrakter?

Teknologien har vist sig at have sine begrænsninger. På den bekostning er nye Distributed Ledger Teknologier (DLT) ved at forme et nyt landskab af muligheder, som bl.a. kan tænkes ind i forhold til sundheds-, medico– og IoT området.

Vi har inviteret Wilfried Pimenta de Miranda, CEO hos Alpha Venturi og Business Development Director i IOTA Foundation, til at komme og præsentere deres arbejde med den næste generation af Distributed Ledger Teknologien. Wilfried står i spidsen for et nyt initiativ, MyData, på vegne af Alpha Venturi og IOTA Foundation.

Han vil komme og bl.a. give et bud på, hvilken indflydelse DLT får i fremtiden og hvad de hos IOTA ser af muligheder – også internationalt set.

Kom og vær’ med  – og bliv lidt klogere.

PROGARM:

15.00-15.05    Velkommen v/ Thomas Detlefsen

15.05-15.50    A general overview of what blockchain/DLT technology is, and how it can benefit in healthcare/ehealth.

15.50-16.15    Networking

16.15-17.00    IOTA DLT solution for connected Healthcare and MyData health Sandbox

17.00-17.30   Networking.