MTIC Masterclass – Måske er din virksomhed klar til EU-støtte

Tirsdag d. 23. Januar kl. 15:00 - Tueager 1, 8200 Aarhus N

Har din virksomhed en god projektidé? Er projektet innovativt og nytænkende? Eller har din virksomhed idéer med stort markedspotentiale. Så har din virksomhed måske, hvad der skal til for at få støtte fra et af EU’s programmer og dermed få støtte til at tage idéen helt ud til markedet.

Vi ved, at det indimellem kan være en jungle at finde ud af, hvilke muligheder der findes for danske virksomheder i EU-systemet, men der ER rigtig mange muligheder!

For at være med til at sikre, at de mest innovative og kvalificerede midtjyske virksomheder ikke går glip af potentielle penge og partnerskaber i EU, inviterer vi sammen med Central Denmark EU Office (CDEU) til et par timer, hvor vi sætter fokus på mulighederne for støtte, både økonomisk og rådgivningsmæssigt.

Kom også og hør virksomheden Combat Stroke, der udvikler softwareløsninger til brug i akut klinisk diagnosticering /behandlingsafklaring ved slagtilfælde, fortælle deres historie. De er et godt eksempel på en virksomhed med en god idé, der nu bliver realiseret med støtte fra EU.

Endelig har vi inviteret Biopeople, der vil fortælle om mulighederne i Boost4Health projektet, hvor det er muligt at få coaching samt søge ”vouchers” til internationale samarbejder.

Program

15.00 – 15:05  Velkommen v/Tenna Korsbek Andreasen, MTIC

15.05 – 15:20  Kort om EU’s fokus på sundhedsområdet herunder program muligheder v/Lina Christensen, CDEU

15.20 – 15:40  Combat Stroke / Mikkel Bo Hansen

15.40 – 16.10  Networking

16.10 – 16.45  EU’s virksomhedsordninger v/Thomas Steen Hansen, CDEU

16:45 – 17:00  Muligheder i Boost4Health v/Niels Westergaard Biopeople

17.00 – 17.30 Networking