EU midler til din virksomhed

Tirsdag d. 23. Januar kl. 14:30 - Tueager 1, 8200 Aarhus N

At søge om EU midler til den virksomhed, kan være en jungle at finde rundt i. Lina og Thomas, fra Central Denmark EU (CDEU), sidder til dagligt i Bruxelles, i hjertet af EU – og beskæftiger sig netop med denne problematik. De kommer og fortæller om EU programmerne, hvad du kan søge og hvordan.

Derudover kommer BioPeople og fortæller om deres Boost4Health, der giver praktisk og økonomisk støtte til SMV’er, der ønsker at udforske deres internationale vækstpotentiale.

Det foreløbige program er:

14:30-14:45    Velkommen v/Tenna Korsbek Andreasen, MTIC

14:45-15:00     Kort introduktion til EU’s addressering af sundhedsområdet herunder programmuligheder v/Lina Christensen, CDEU

15:00-15:20     Case ved EU støttet virksomhed  v/TBC

15:50-16:10     Gennemgang af EU’s virksomhedsordninger v/Thomas Steen Hansen, CDEU

16:10-16:30     Interreg projekt v/BioPeople

Tilmeld arrangement

    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.