Disruption på vej i sundhedsvæsenet

Onsdag d. 19. April kl. 15:00 - Seismonaut, Søndergade 66. 5. sal, 8000 Aarhus C

 

Efter forespørgsel fra flere gentager vi i forbindelse med Internet Week 2017 vores spændende MTIC Masterclass med Thomas Riisgaard Hansen, så kom og deltag, hvis du ikke nåede det sidste gang.

Fremtidens sundhedsvæsen bliver mere og mere digitaliseret. Det har flere store virksomheder og rigtig mange startups i USA fået øje på – og de arbejder allerede fokuseret på ”disruptive healthcare”.

Kom og hør Thomas Riisgaard Hansen, direktør i Kite Invent, fortælle om, hvordan der arbejdes med ”disruptive healthcare”. Han har samlet viden har samlet viden fra en lang række konferencer om eksponentiel teknologi indenfor sundhedssektoren, heriblandt Singularity University konferencerne Exponential Medicine i 2015 og 2016.

Han vil med en række highlights herfra give os et overblik over nye de teknologiske trends indenfor healthcare. Hvad der f.eks. endnu er science fiction, hvad der snart er på vej ud i klinikken – og hvad der er de nye trends inden for bl.a. artificial intelligence og big data, personalized medicine, genanalyse og -editering, IT-infrastruktur og blockchain, human-brain interfaces og fremtidens forebyggelse.

VIGTIGT !!!  Tilmelding via http://internetweekdenmark.com/events/disruption-pa-vej-i-sundhedsvaesenet

Denne MTIC Masterclass er bl.a. arrangeret i samarbejde med Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.