Design Culture i praksis

Tirsdag d. 16. Maj kl. 15:00 - MTIC, Tueager 1, 8200 Aarhus N

Som opfølgning på vores MTIC Masterclass om Design Thinking og hvad design kan gøre for en produktudvikling, har vi inviteret Emento, Aarhus Universitetshospital (AUH) og Dansk Design Center. De vil fortælle om deres erfaringer med at komme fra det ”at tænke design til at arbejde med design” – Design Culture.

De vil med hver deres fokus og vinkel fortælle om, hvad det har betydet for dem at arbejde med design i praksis – med udgangspunkt i projektet ”Digital patientindkaldelse”.

Emento v/Klaus Veng tager udgangspunkt i alt lige fra den daglige organisering til den praktiske anvendelse af forskellige værktøjer i virksomheden og AUH (Sundheds-IT) v/Thomas Engsig-Karup vil berette om, hvad det betyder for et hospital at arbejde med design i praksis.

Dansk Design Center v/Monica Maria Moeskær stiller skarpt på, hvad design betyder for innovations-fasen og hvor stor værdiskabelse en designproces har for virksomheden, men også hvilke problem-stillinger man skal tage højde for i processen.

 

Program

Kl. 15.00 – 15.05:        Velkomst v/ Maibritt Aagaard

Kl. 15.05 – 15.45:         Design Culture – Komplekse problemstillinger v/Monica Maria Moeskær, Dansk Design Center

Kl. 15.45 – 16.10:         Networking

Kl. 16.10 – 16.40:        Design i praksis – v/Klaus Veng, Emento

Kl. 16.40 – 17.10          Hvad betyder det for et hospital, at design er en del af projektet ? v/Thomas Engsig-Karup, Aarhus Universitetshospital

Kl. 17.10 – 17.30:         Networking

 

Oplæg kan downloades her:

Emento

Thomas Engsig-Krarup

Dansk Design Center