Data på tværs af sundhedssektoren

Torsdag d. 3. Maj kl. 14:00 - VIA University College Aarhus, Campus C, lokale A0.41

Artificial intelligence fører måske tankerne hen på en verden styret af maskiner, men kan vi udnytte kunstig intelligens i sundhedsvæsenet i dag?

Sammen med VIA University College inviterer vi til en masterclass i forbindelse med Internet Week 2018, hvor vi sætter fokus på hvad data kan bruges til og hvad der sker med den i sundhedsvæsenet.

Mikkel Harboe, Director, Product Management and Delivery  fortæller om Systematics arbejde med og udvikling af programmer til machine learning.

Gitte Kjeldsen, Project Manager, MTIC giver dig et indblik i Projekt Tværspor, som er et tværsektorielt innovationssamarbejde om at udvikle en prototype på et beslutningsstøttesystem, der kan anvendes hos både praktiserende læger, kommuner og hospitaler.

Derudover vil Asbjørn Thalund Binderup , Lektor, VIA University College give et oplæg om de etiske udfordringer forbundet med data. Det vil bl.a. være udfordringer, der er forbundet med indsamling og brug af data med risiko for at patienten bliver ”glemt” til samfundets bedste.

Kl. 14.00 – 14.05: Velkomst v/ Jytte Pahus, VIA University College

Kl. 14.05 – 14.45: Machine learning v/Mikkel Harboe, Systematic

Kl. 14.45 – 15.25:  Tværspor v/Gitte Kjeldsen, MTIC

Kl. 15.25 – 15.50: Networking

Kl. 15.50 – 16.30: Etiske udfordringer v/Asbjørn Thalund Binderup, VIA University College

Kl. 16.30 – 17.00: Spørgsmål og afslutning

Tilmelding HER