Anvendelse af 3D-print i sundhedsvæsenet 

Onsdag d. 13. Maj kl. 09:00 til kl. 16:00 - Teknologisk Institut – Gregersensvej 8 – 2630 Taastrup

Reservér allerede nu den 13. maj 2020, hvis du er interesseret i 3D-print i sundhedssektoren.

Konferencen afholdes ved Teknologisk Institut i Taastrup og henvender sig til private virksomheder, forskere og ansatte i regionerne. Dagen vil  byde på workshops og oplæg fra eksperter, der arbejder med 3D-print til dagligt, og bygger oven på de aktiviteter om 3D-print, der har været i netværket i 2019.

Arrangementet afholdes i regi af Danish Healthtech i samarbejde med Teknologisk InstitutForce TechnologyAarhus Universitet og AM-Hub.

Læs mere om arbejdet med 3D-print i Danish Healthtech

Tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads. Endelig program udsendes, når vi kommer tættere på arrangementet.

(Foto Particle3D)

 

Tilmeld arrangement

  • * De markerede felter er påkrævet
    Jeg bekræfter og accepterer med min tilmelding, at MTIC må opbevare oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med tilmeldte arrangement. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen. Jeg accepterer desuden, at der ved MTIC's arrangementer kan blive taget billeder til brug for markedsføring.
    Ved tilmelding til MTIC's nyhedsbrev, accepterer jeg samtidigt at MTIC må opbevare mine oplysninger om mig i deres netværksregister. Oplysningerne må bruges i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til MTIC's arrangementer. Jeg kan til enhver tid ønske, at mine oplysninger slettes igen.